Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Sałatę umyj, osusz i porwij na mniejsze kawałki.
Jajka przepiórcze ugotuj na twardo. Obierz i pokrój na połówki.
Rzodkiewki umyj i pokrój w cienkie plasterki. Ogórka pokrój wzdłuż na plastry – najłatwiej zrobić to obieraczką do warzyw.
Czerwoną cebulę pokrój w półplasterki.
Połącz Majonez Lekki WINIARY z jogurtem. Wymieszaj składniki sałatki z sosem majonezowo-jogurtowym.
Dopraw sałatkę solą i pieprzem do smaku i posyp ją rzeżuchą.